Skip to main content
Furtun de irigații, performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură
27, May 2024

Furtun de irigații, performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură

Acest furtun de irigații este proiectat pentru a oferi performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură. Iată principalele caracteristici și beneficii ale acestui produs:

Caracteristici Tehnice

 1. Materiale de Construcție
  • Căptușeală Exterioară: Fabricată din țesătură de poliester 100%, această căptușeală oferă o protecție excelentă împotriva uzurii și a condițiilor meteorologice nefavorabile. Poliesterul este cunoscut pentru rezistența sa la razele UV, ceea ce contribuie la longevitatea furtunului.
  • Interior: Strat de poliuretan / PVC sintetic, asigurând o flexibilitate sporită și o rezistență ridicată la presiune și abraziune. Poliuretanul și PVC-ul sintetic sunt materiale durabile, care nu se degradează ușor în contact cu apa și substanțele chimice folosite în agricultură.
 2. Racorduri și Cuplaje
  • Furtunul vine echipat cu racorduri și cuplaje atașate, simplificând instalarea și utilizarea. Acestea sunt fabricate din materiale rezistente la coroziune, asigurând o conexiune etanșă și fiabilă. 
Furtun de irigații, performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură

Beneficii și Utilizări

 1. Ușurința în Manevrare
  • Designul flexibil și ușor al furtunului facilitează manevrarea și depozitarea acestuia, reducând efortul necesar pentru utilizare.
 2. Rezistență la Înțepături și Presiuni Mari
  • Materialele de înaltă calitate utilizate în construcția furtunului oferă o rezistență excelentă la înțepături și presiuni mari, permițând utilizarea în condiții dificile fără risc de deteriorare.
 3. Rezistența la Frecare cu Suprafețe Rugose
  • Căptușeala exterioară din poliester este special concepută pentru a rezista frecării cu suprafețe rugoase, ceea ce face ca furtunul să fie ideal pentru utilizarea pe terenuri accidentate sau în grădini cu pietriș și alte obstacole.
 4. Versatilitate
  • Furtunul de irigații este potrivit atât pentru uz casnic, în grădini și peluze, cât și pentru utilizări mai complexe în agricultură și peisagistică. Este compatibil cu diverse sisteme de irigații și poate fi folosit pentru transportul apei la plante, flori, legume și alte culturi.

Gama Completă de Furtunuri de Irigații

Pentru a răspunde tuturor nevoilor de irigații, vă invităm să explorați gama noastră completă de furtunuri de irigații. Oferim o varietate de dimensiuni, lungimi și specificații tehnice pentru a se potrivi perfect cu cerințele dvs. de irigare.


Această descriere evidențiază calitățile esențiale ale furtunului de irigații, făcându-l ideal pentru utilizatorii care caută un produs durabil, eficient și ușor de utilizat.


Comandați acum Furtun de irigații de pe linkul următor, performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură.

COMANDA ONLINE - Agenti stingere

sau


Furtun de irigații, performanță și durabilitate maximă în diverse aplicații de grădinărit și agricultură

Despre noi

Industrial Cruman SRL este o firma cu capital privat fondata in 1992, localizata in Ploiesti – cea mai mare zona de dezvoltare a industriei petrochimice din Romania.

Articole recomandate

Contact